preskoči na sadržaj

Osnovna škola Breznički Hum

 > Naslovnica
Vijesti

POVRATAK UČENIKA 1. - 4. RAZREDA U ŠKOLU

Autor: Autorizirani korisnik iz druge škole , 22. 5. 2020.

Dragi učenici, poštovani roditelji,

   sukladno Uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te Preporukama Ministarstva znanosti i obrazovanja o organizaciji rada u razrednoj nastavi od ponedjeljka, 25. svibnja 2020. godine počinje redovna nastava u školi za učenike od 1. do 4. razreda matične škole i učenike PŠ Šćepanje.

Rad u školama u sadašnjim epidemiološkim uvjetima, uz poštivanje novih uputa  Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, smatra se jednako sigurnim za djecu i zaposlenike kao i rad od kuće, stoga se omogućuje uključivanje sve djece razredne nastave u škole. Nastava u školi odvijat će se uz maksimalno pridržavanje preporučenih mjera opreza, stoga vas molimo da pažljivo pročitate Upute HZJZa, Preporuke za organizaciju rada u razrednoj nastavi i upute za vrednovanje i ocjenjivanje u mješovitom modelu nastaveSavjete za roditelje koji se nalaze i u prilogu.

Autobusni prijevoz učenika će biti organiziran od ponedjeljka (raspored vožnje nalazi se u prilogu).

Za učenike 3. i 4. razreda nastava će započeti u 8:00 i trajat će do 12:10. Autobus iz Pake kreće u 7:00 i vozi prema ustaljenom voznom redu. Učenici koji nisu putnici dolaze u školu u 7:45.

Za učenike 1. i 2. razreda nastava će započeti u 8:30 i trajat će do 12:40. Za njih autobus kreće ispred škole u 7:40 i vozi prema ustaljenom voznom redu. Učenici koji nisu putnici dolaze u školu u 8:15.

U PŠ Šćepanje nastava počine u 8:00 sati.

Molimo učenike i roditelje da poštuju navedenu satnicu kako bi se osigurala protočnost i izbjegle gužve na ulazu i ispred škole.

U ponedjeljak će se nastava odvijati prema uobičajenom rasporedu, a o mogućim promjenama rasporeda učenici će biti obaviješteni u ponedjeljak.

U ponedjeljak neće biti školske prehrane. Prehrana će biti organizirana od utorka 26. svibnja 2020. godine.

Roditeljima skrećemo pozornost i na sljedeće:

   - da svako jutro izmjere djeci tjelesnu temperaturu te da u slučaju povišene temperature zadrže dijete kod kuće i o tome obavijeste školu (Preporuka je da  svaki  dan  prije  odlaska  u  ustanovu roditelj  u djetetovu bilježnicu upiše vrijednost izmjerene temperature kod djeteta. Bilježnicu dijete donosi sa sobom u ustanovu a učitelj svakodnevno provjerava.)

-  da ne šalju dijete u školu ako dijete ima neke druge simptome respiratorne bolesti  (kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa), ako ima izrečenu mjeru samoizolacije ili ako je dijete zaraženo s COVID-19

- da roditelji ne dolaze u pratnji djeteta ako imaju simptome respiratorne bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa), ako im je izrečena mjera samoizolacije ili ako imaju saznanja da su zaraženi s COVID-19

- da roditeljima/skrbnicima neće biti moguć ulazak u školu.

Roditelji/skrbnici ne moraju više potpisivati izjavu da ne mogu zbrinuti djecu kod kuće. Također, molimo roditelje/skrbnike da upozore svoju djecu na važnost pridržavanja svih mjera opreza, kako u školi, tako i na putu do i iz škole.

Oni roditelji koji još uvijek imaju objektivne ili subjektivne razloge zbog kojih djecu ne žele poslati u školu, mogu i naknadno uključiti dijete u nastavne grupe u školi, ali u međuvremenu moraju osigurati uvjete kod kuće za nastavu na daljinu i biti u svakodnevnom kontaktu s učiteljima i stručnim suradnicima u školi.

Budući da epidemiološka situacija i preporuke još uvijek ne dozvoljavaju da nastava u školi počinje za sve učenike, učenici od 5. do 8. razreda i dalje nastavljaju s nastavom na daljinu.

Molimo vas da i dalje pratite mrežnu stranicu škole, a u slučaju bilo kakvih pitanja, roditelji/skrbnici mogu kontaktirati razrednice svoje djece ili ravnateljicu Škole (mob.: 0912827115).

Dragi naši učenici, želimo vam sretan povratak u školu te dobro zdravlje!

Ravnateljica: Vesna Ivančan
Točno vrijeme
Trenutno lokalno vrijeme u Novi Marof:
IZGRADI ŠARENO

EMISIJA: IZGRADI ŠARENO

       

Praznici za...
Najljepši školski vrt 2009.
Najljepši školski vrt 2015.

     Slušaj kako zemlja diše 

         radijska emisija

     

http://radio.hrt.hr/ep/slusaj-kako-zemlja-dise/137943/

OŠ Breznički Hum
Brojač posjeta

        Free Web Hit Counter

Važni dokumenti
      


   


    

   ______________________

     

______________________

 

 

 

Korisni linkovi

 > MZOS
 > AZOO
 > MATICA MZOS


 > BUG
 > ENTER
 > PC CHIP


MI JEDEMO ODGOVORNO
Županijski Lidrano 2015.

   Nastup Dramske skupine

   na Županijskoj smotri 

   LiDraNo 2015. u HNK-u 

   Varaždin (snimka)

    

Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Tražilica
Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
Anketa
Da li ste zadovoljni aplikacijom eDnevnik?Forum
CMS za škole logo
Osnovna škola Breznički Hum / Breznički Hum 14, HR-42225 Breznički Hum / www.os-breznicki-hum.skole.hr / ured@os-breznicki-hum.skole.hr
preskoči na navigaciju